На 23 април за петнадесета поредна година предстои да бъде връчена

...
</TD
>На 23 април за петнадесета поредна година предстои да бъде връчена
Коментари Харесай

Лъчезар Кацарски: Изкуството е нещо, което може да те накара да се разчустваш, трупайки знания и да почувстваш, надграждайки

На 23 април за петнадесета поредна година следва да бъде връчена премията за Полет в Изкуството, носеща името на Стоян Камбарев. Лъчезар Кацарски, който е роден и израснал в Благоевград, е измежду номинираните за влиятелното отличие, откакто към този момент един път печели приз в категория музика. В особено изявление за предаването " Цветовете на България “ на Радио " Фокус “ надареният актьор отвори дома и сърцето си, с цел да ни опише за живота и музиката си, която той освен основава, само че и усеща по метод, по който съвсем никой от нас не би могъл.

Лъчезар се качва на музикалната сцена още като дете, а през днешния ден може да се похвали с редица участия в концерти, както и в театрални постановки към Драматичен спектакъл " Никола Вапцаров “ – Благоевград. Освен това той е част от групировката на Михаил Йосифов – " Новините в джаза “. Талантливият реализатор споделя за себе си, че доста обича да е измежду готини хора и за благополучие живота го среща с доста такива. За любовта му към изкуството пък споделя, че то е нещо, което придава изключителна хубост на всичко.

" То е нещо, което можеш да имаш когато и да е и е нещо, което може да те разсее от всекидневието. Изкуството е нещо, което може да те накара да се чувстваш извънредно добре, да те накара да се развълнуваш, да те накара да се разчустваш, трупайки познания и да почувстваш, надграждайки. Изкуството е нещо, което не може да пипнеш, то би трябвало да се усети. И думите, и музиката са нещо, което са отвън физическото, отвън обозримото “, сподели още Лъчезар Кацарски.

Когато е пред аудитория, Лъчезар има за цел да развълнува публиката, да я накара да се разчуства, да преминат дружно през всичко, което се случва на сцената.

" Имам една своя авторска ария, която съм кръстил " Душеклатец “. Така бих определил нещата. Лично аз бих се определил като един извънредно безконтролен душеклатец. Надявам се да е по този начин “, добави Кацарски.

Цялото изявление с Лъчезар Кацарски може да чуете в атачмънта към новината!
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР